Header

Postad: Personligt

Hej torsdag, och min lediga dag. Vilken har gått i ett känns det som. Inte för att vi har direkt stressat (okej, bara lite en gång), men vi har knappt varit hemma. Jag o lillen.

Här sitter jag nu ena och väntar på min mat från onlinepizza. Det känns som att det kan man vara värd en dag som denna. Morgonen börjar vid klockan 5 av att sambon säger att hans kollega ringt och frågat om han vill byta arbetstid idag. Så han börjar typ 6.30 istället för 11. Helt plötsligt får man tänka om - då han egentligen skulle kört mig till polisstationen på morgonen. Han stack iallafall iväg och vi andra gick upp och åt frukost i lugn och ro. Går till bussen som skulle komma 9.02, såklart är den försenad några minuter vilket resulterar att jag o sonen fick springa in till polisstationen från hållplatsen. Vi var där exakt på minuten. Puh. Fixade mig mitt nya id-kort, finally. Synd att man såg ut som kom-och-hjälp-mig-att-dö på kortet. O snubben på stationen var så otrevlig/not so serviceminded att jag inte ens orkade be om en ny bild. Skit i det! Man ser att det är jag iallafall, och det har rätt efternamn, så det får gå.

Efter det flängde vi ner i stan och gick runt där hur länge som helst. Han fick klippa sig och få lite rosa i håret. Var hur mysigt som helst! Vi var hemifrån i typ 6 timmar, så jag somnade faktiskt på soffan när vi väl kom hem .. :< Crazy.

Nu tänkte jag göra några träningsövningar här hemma innan maten kommer och knackar på dörren. NOT SO MUCH FITNESS-FOOD. :>

Likes

Comments

Postad: Saker & ting, Träning

Mitt största problem när jag utövar Hot Yoga är att jag kasar. Det är i och för sig inte bara på Hot Yogan detta händer, men extra mycket under det passet då det är extremt varmt och svettigt. Såklart är det jobbigt att kasa runt, att inte kunna stå rätt eller göra rätt. Frustrerande om inget annat! Nedåtgående hund, hejdå! För man vill ju bli bättre - inte bara vara där och kämpa med att inte fara iväg. För längesedan köpte jag därför en egen matta att ta med på passen, det sades att den skulle vara bra för exempelvis Hot Yoga-klasser. Det var det sämsta jag varit med om. Kasade ännu värre än vad jag gjorde/gör på min arenas egna mattor. Och jag kunde heller inte reklamera skiten, för felaktig information. Det tyckte jag, det tyckte inte dom från den sidan där jag köpte den. Så jag sålde den på Tradera istället.

Min jakt lades på hyllan och mitt deltagande i yogapass avtog. Utav förklarlig anledning. Av en slump tog jag sedan upp mitt letande igen och fick då höra talas om märket yogitoes. Dom har som en anti-slip handduk som man lägger över sin matta. Ni som följer mig på instagram har säkert sett att jag lagt ut den med elefanten för längesedan.. Och igår hittade jag den av ännu en slump, hos Zalando . Blev väldigt glad när jag såg detta, och nu känner man ju lite att man bör klicka hem den. Denna ska tydligen vara superbra. Har läst enormt mycket om märket. Priset kanske är lite i överkant enligt mig, men om den gör vad den ska göra så gör det mig ingenting. Dessutom - hur smidigt är det inte att ta med sig en liten handduk?

Dessa fyra fina och många andra finns att köpa här .

Likes

Comments

Postad: Personligt

Ja - nu gör ni ju det. God I hate them right now. Kände lite att jag tappat formen på dom, så nu låter jag dom frodas. Ordentligt. För att sedan låta tjejerna på Rapide tråda och färga dom snyggt igen. Ibland måste man ju offra sig lite! Sen har jag odlat fram en snygg utväxt också. Jeez .. håret växer ju verkligen som ogräs nu när man klippte det kort. Ångrar inte att jag klippte det, det är så skönt att inte fastna överallt .. men det finns de stunder då jag kan sakna mitt långa hår. Men det växer ju ut igen.

Imorgon är det dags för mig att jobba. Har varit ledig SÅ mycket den senaste veckan att jag nästan blivit lite tokig faktiskt. Det är ju en betydligt stor skillnad på att vara ledig med eller utan barn. Det blir inte samma vila liksom .. Never ever. Så imorgon traskar jag till jobb - tjänar lite extra kosing tack vare att Jesus dog och återuppstod - traskar hem igen och tränar sedan BodyCombat på kvällen. För jädra härligt! #lesmills

Likes

Comments

Postad: Personligt

Då var det långfredag och jag firar med att vara långledig. Klart skönt att vara ledig, men samtidigt, kunde lika gärna jobbat helg och tjänat lite extra kosing. Men men .. Ska snart jobba tre helger på rad, så kan gott o väl få vila lite! Höhö. "Vila". Idag ska vi hem till min mamma&pappa för att äta lite god mat. Det är det enda denna dagen bjuder på.

Igår blev det typ bestämt att jag ska med på en liten träningsweekend i juni. Hoppas bara jag får semester från mitt jobb, det är det allting hänger på .. Och att jag ska hinna få mitt nya idkort bland annat. Åh, håll tummarna för mig är ni snälla!

Likes

Comments